Рівненські базари сьогодні спорожніли - підприємці зачинили свої ятки і рушили на обласну адміністрацію. Протестувальники вимагали формулювання "ветувати податковий кодекс", обласні депутати написали "внести поправки". За даними правоохоронців, на акцію протесту під стінами рівненського "білого дому" сьогодні зібралося близько 2-х тисяч людей. Чи здригнулися під таким натиском чиновницькі серця?

Вони - ті, хто що самі собі створили робочі місця - тепер вимагають від влади не заважати їм працювати. Мітингувальники вкотре переконують - кілька тисяч рівнян , які зібралися на майдан біля обласної адміністрації, завтра через новий податковий кодекс стануть безробітними.

Зустрівся з підприємцями перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Переконував, що не такий страшний чорт, себто податковий кодекс, як його малюють. І влада, яку він представляє, не перешкоджає підприємцям висловлювати своє обурення.

Ті підприємці, які не поїхали до столиці, вимагали найближчим часом скликати сесію обласної ради, яка б підтримала їхнє звернення до Президента. А щоб не бути голослівними, залишили під текстом кілька тисяч підписів. І пообіцяли, якщо їх прохання проігнорують - протест під адміністрацією стане безстроковим.