Щоправда на майдані Свято-Покровського кафедрального собору зібралося не надто багато людей - запалити свічку пам'яті і схилити голову у скорботному мовчанні прийшли усього близько двох сотень рівнян.

У їх числі - міський голова Рівного та новообраний секретар Рівне ради, гуманітарний заступник губернатора Рівне нщини, кілька місцевих і народних депутатів. Водночас голів обласної адміністрації та ради серед тих, хто прийшов на мітинг-реквієм, помічено не було.

Цієї суботи, 27 листопада у Рівному вшанували пам'ять жертв голодоморів та політичних репресій в Україні. На території Свято-Покровського собору зібралося близько двох сотень рівнян, які схилили голови, вшановуючи закатованих тоталітарним режимом. У нижньому храмі Свято-Покровського собору за мільйонами жертв було відправлено заупокійний молебень. Завершився мітинг-реквієм на майдані Свято-Покровського собору,де рівняни виклали хреста із запалених свічок пам'яті. О 18-ій годині у Рівному запалені свічки з'явилися у вікні кожного, хто шанує пам'ять жертв геноциду та політичних репресій в Україні.