Сьогодні чи не найсприятливіший день для виборів у році. Так вважає місцевий астролог, який спостерігає за зорями над нашим містом. Вони й розповіли розповіли про те, що майбутній міський голова пішов на вибори заручився вагомою столичною підримкою. Що ще пророкують зорі кандидатам на головне крісло міста знає Дмитро Леонтіюк.

Таке розміщення зірок, на думку астролога пророкує запеклу боротьбу між кандидатам на головне крісло міста. А хто переможе на цих виборах багато у місті зможе змінить, впевнений Олег.

Його передвиборчі зіркові прогнози справдились чотири роки тому, розповідає астролог. Тоді одна з політичних сил замовила свій виборчій гороскоп. А от кандидати на посаду міського голови на відміну від столичних політиків своїми гороскопами не цікавляться.

На переконання зіркового мага найбільше шансів на перемогу має той кандидат, який народився під сузір’ям козерога. та самої щасливої зірки мало, запевняє астролог, адже на відміну від попередніх виборів Рівняни обиратимуть собі голову більш прагматично.