Організатори виставки під такою назвою намагаються привернути увагу до чуми двадцятого століття. За 29 років СНІД забрав тисячі життів, скалічив долі молодих людей і навіть ще ненароджених. Про нього говорять пошепки, а варто кричати з усіх сил, кажуть місцеві активісти та медики.

Проблема ВІЛ/СНІДу - очима митців Європи, Америки та України - на стінах арт-галереї Купчинського. Плакати - затримують погляд і змушують задуматись. Виставка "Європа проти СНІДу. А ти?" відбудеться у рамках Всеукраїнської акції.

Виставка запрацює першого грудня - у Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В Україні ця боротьба - лише на словах, зізнаються організатори виставки.

Про це говорить і статистика, цифри якої нажаль, лише зростають. І це тільки верхівка айсбергу - каже медик. Втім боротися з ВІЛ/СНІДом вже навчились. Головне кажуть - переступити поріг власного страху і обстежитись. А ще не забувати - недуга передається при вживанні інєкційних наркотиків, і незахещеному сексі. Не завадить прискіпливий вибір салонів, де роблять пірсинг, манікюр і тату.