Вони вирішили подарувати своїм ровесникам із Мізоцької школи-інтернату іграшки, канцтовари, одяг, а головне - спілкування, не обмежене одним тематичним днем. До того ж у Палаці стартувала передріздвяна акція "Діти - дітям", тож долучитися до благодійності можуть усі небайдужі рівняни.

Щороку перед новорічними святами у міському Палаці дітей та молоді росте гора пакунків. В них м'які іграшки, альбоми, фломастери, конструктори та одяг. Це юні рівняни вчаться бути небайдужими до своїх ровесників, яким у житті пощастило менше.

Частину зібраних речей вихованці Палацу планують передати учням Мізоцької загальноосвітньої школи-інтернату, де навчаються діти із вадами мовлення. Хоча головний подарунок для цих дітей - зовсім не речі, кажуть юні благодійники.

Співпраця з Мізоцькою школою-інтернатом не прив'язана до одного тематичного дня і не буде обмеженою у часі, запевняють у Палаці дітей та молоді. Їздити до Мізоча з концертами і подарунками планують принаймні на кожні канікули. А тим часом закликають рівнян допомогти різдвяними подарунками місцевим сиротинцям.