Кошти направлені на забезпечення роботи лікарень і апаратів штучної нирки до кінця поточного року. Через здорожчання продуктів додаткові кошти передбачили й на харчування хворих. А вже наступного року планують добудувати Зірненську туберкульозну лікарню та перекрити дах інфекційного відділення Рівненської міської лікарні.

Додатково 400 тисяч на гемодіаліз, на інсулін - 190 тисяч та 50 тисяч - на придбання вакцин проти грипу. На охорону здоров'я в кінці року припало понад півтора мільйона гривень. Гроші підуть і на поточні і на капітальні видатки.

Разом з тим голова постійної комісії з питань охорони здоров'я материнства і дитинства стурбований можливостями діагностування у районних лікарнях, Зокрема в тих, що знаходяться на трасі, яка буде вкрай завантажена під час Євро 2012.

Аби покращити ситуацію члени постійної комісії мають внести відповідні пропозиції. Уже в реєстр звернень при формуванні бюджету на 2011 рік внесено питання щодо виділення коштів на закінчення будівництва Зірненської туберкульозної лікарні. А от обласна санстанція коштів для проведення діагностики грипу та ГРВІ в цьому епідсезоні не отримає, так як фінансується з держбюджету.