Останній цього року випуск відбувся в Школі універсального журналіста. Це спільний проект Першого місцевого та Видавничого дому "ОГО". Два тижні учні ШУЖу засвоювали знання, зустрічалися з провідними журналістами і навіть пробували себе у ролі телеведучих. Про успіхи випускників і подальші плани організаторів - наш репортаж.

Два тижні тому вони прийшли у Школу універсального журналіста, аби отримати практичні знання та навички. А вже сьогодні, коли учнів ШУЖ запитуєш, що вони думають про навчання у школі, відповідь у всіх одна. Тринадцята за рахунком Школа універсального журналіста випустила 21 учня, точніше ученицю. Усі вони отримали дипломи про успішне навчання. Хтозна, можливо у майбутньому учні ШУЖ стануть зірками телебачення, радіо або газет. Основна ідея Школи універсального журналіста - практика та зустріч із провідними журналістами Рівне нщини. Ця ідея втілюється у навчання повністю, адже учні ШУЖ на кожному занятті знайомилися з декількома журналістами.

Та на цьому керівники Школи універсального журналіста зупинятися не збираються. Наступна ШУЖ планується вже на лютий 2011 року, запис - розпочато! Для цього достатньо написати на vg2001@ukr.net - і ви отримате всю необхідну інформацію. Також на вас чекають у групі "Школа універсального журналіста" в соціальній мережі "В контакте".