Понеділок: 06.12.10 Не залишили без уваги дітей із особливими потребами вихованці міського Палацу дітей та молоді Вони вирішили подарувати своїм ровесникам із Мізоцької школи-інтернату іграшки, канцтовари, одяг, а головне - спілкування, не обмежене одним тематичним днем. До того ж у Палаці стартувала передріздвяна акція "Діти - дітям", тож долучитися до благодійності можуть усі небайдужі рівняни. Вівторок: 07.12.10 Вдарити веселої польки на скрипці на Рівне нському Поліссі більше нікому Традиційне скрипкове мистецтво поліщуків помирає разом зі своїми автентичними носіями, а тих, хто іще живий, на весілля та іменини більше не запрошують, у моді інша музики. Порятувати від остаточного зникнення поліську скрипкову музику взялися в Етнокультурному центрі "Веснянка" міського Палацу дітей та молоді. Автентичних виконавців увіковічнили на компакт-дисках.

Середа: 08.12.10 Унікальна лялька у Рівному потрапила до Книги рекордів України Традиційний оберіг у шість з половиною разів більший від звичайних авторських ляльок місцевої майстрині Ірини Зайцевої.

Четвер: 09.12.10 Бурштинова тема - невичерпне джерело натхнення для наших місцевих чиновників Тепер у Рівному започатковують дитячо-юнацький конкурс української музики під назвою "Бурштинові нотки". Захід триватиме із 16-го до 19-го грудня включно і буде всеукраїнським, свою участь уже підтвердили більше трьохсот учасників із шістнадцяти регіонів України.

П'ятниця: 10.12.10 Погода не заважає будувати дорогу у Глинську, на Здолбунівщині Бачу ціль - не бачу перешкод. Роботи ведуться вже кілька днів. Між тим місцеві жителі, замість радіти, засумнівалися у майбутній якості покриття, яке кладуть серед зими і зателефонували до редакції Першого місцевого.