Особливі діти самостійно заробляють на музичні інструменти. У Міжнародний день інвалідів у муздрамтеатрі відбудеться благодійний аукціон. Продаватимуть картини, намальовані вихованцями реабілітаційного центру "Особлива дитина". На вилучені кошти благодійники хочуть закупити обладнання та облаштувати музичний кабінет в закладі.

Тетянка зараз малює ангела, який спускається з неба до діток. Каже, на благодійний аукціон також намалювала картину. На ній юна художниця зобразила символ Рівного — в'їздну браму. Сусід Тетянки по парті Стас на виставку намалював іншу визначну пам'ятку обласного центру.

Три десятки картин особливих дітей в рамках проекту "Ангел з одним крилом" хочуть продати на благодійному аукціоні у День інвалідів. А за вилучені кошти планують закупити інструменти та облаштувати для дітей музичний кабінет. Його хочуть створити вже давно, та грошей на це немає.

Керівництво навчального закладу переконує: музичні інструменти учням конче потрібні. З їх допомогою дітки можуть показати себе та самовиразитися. А для них це найголовніше, кажуть в реабілітаційному центрі.

До Дня інвалідів дітки підготували і концерт. Готуються ретельно, кажуть вчителі. Весь час проводять репетиції, аби не осоромитися перед батьками та друзями. Місцеві активісти запрошують усіх небайдужих приєднатися до відзначення Дня інвалідів, яке відбудеться 3 грудня в обласному муздрамтеатрі та таки допомогти придбати музичні інструменти особливим дітям.