З 1 грудня, за результатами реорганізації, проведеної у структурі Видавничого дому “ОГО” та телекомпанії “Рівне 1”, служба новин телеканалу "Рівне 1" стала частиною мультимедійного ньюзруму Видавничого дому "ОГО".

Телевізійні та газетні журналісти спільно працюють над створенням інформаційної продукції для розміщення на друкованих, телевізійних та інтернет-платформах Видавничого дому "ОГО". В підсумку читачі, глядачі та відвідувачі інтернету отримуватимуть ще більше оперативної, якісної та різнопланової інформації. Зокрема, на базі колишньої служби новин ТРК "Рівне 1" з 1 грудня працює телевізійний відділ Видавничого дому "ОГО". Його керівником призначена редактор "Рівне нської газети" Тетяна Солнцева, яка суміщуватиме обов'язки керівника двох провідних ЗМІ Рівного.

Також у структурі Видавничого дому "ОГО" з 1 грудня діє відділ телевиробництва, керівником якого призначений головний режисер ТРК "Рівне 1" Анатолій Убогий. Відділ забезпечуватиме зйомку й монтаж новин та інформаційних програм.

- Ми впевнені, що реорганізований ньюзрум працюватиме успішно і виправдає сподівання засновників та менеджменту як телеканалу, так і Видавничого дому «ОГО”, - наголосив головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв. - Сьогодні ми розпочали новий етап нашого переходу до мультимедійності. Робота непроста, але надзвичайно цікава. А в підсумку - виграють усі споживачі нашої продукції.

Прес-служба ВД “ОГО”.

www.uapp.org