Допоки у ТВК офіційно не оголосили ім'я нового мера, рівненські студенти керують містом. В обласному центрі п'ятнадцять молодих людей уже кілька днів допомагають працювати рівненським чиновникам у міськвиконкомі. Організатори цієї акції у такий спосіб намагаються омолодити кадри у державній службі, а студенти набираються досвіду роботи в чиновницьких кабінетах.

Студентка другого курсу Ольга Кравець вже кілька днів стажується у Рівне нському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Ольга навіть не сподівалася, що її анкета переможе, вона впевнена: досвід, набутий у стажуванні, допоможе їй в майбутньому.

Керівництво центру соціальних служб дуже задоволене роботою Ольги. І розповідає: це вже не вперше приймають на стажування студентів. Дехто, навіть, залишився тут працювати.

Чиновники переконані: студентам частіше потрібно проводити подібні акції. Адже вони не лише знайомляться з роботою міської влади, але й здобувають досвід, який допоможе їм у майбутньому. Між тим директор центру сподівається, що й нинішня її помічниця після закінчення навчання також працюватиме тут.