Понеділок: 20.12.10 З нового року - нові правила для водіїв Буде скасоване легальне перевищення швидкості на 20 кілометрів, запроваджено обов'язкове пересування із ближнім світлом у білий день і передбачене покарання за "гумове взуття" не по сезону. Вівторок: 21.12.10 Подарунок на свято - в Україні скоротять третину міліціонерів Це дозволить збільшити заробітну плату і покращити технічне оснащення міліції, - про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник. За його словами, після скорочення із майже трьох сотень тисяч правоохоронців має лишитись не більше двохсот тисяч.

Середа: 22.12.10 Головну красуню області охороняють правоохоронці Відучора громадський порядок на майдані Незалежності у Рівному, охороняють військовослужбовці внутрішніх військ. Патрулювання здійснюється у дві зміни, зранку та до пізнього вечора, та триватиме аж до Йорданських свят.

Четвер: 23.12.10 Пожежа у Рівному У Рівному на вулиці Новодвірська, 39 горів житловий будинок. На місце пожежі відразу виїхали дві пожежні автоцистерни. Поки одні вогнеборці гасили вогонь, інші в апаратах захисту органів дихання проникли в задимлений будинок на пошуки людей.

П'ятниця: 24.12.10 У Рівному з’явилися шахраї, які представляються працівниками Рівне Газу Вони пропонують людям послуги з профілактики та ремонту газових колонок, а насправді знімають теплообмінники та зникають у невідомому напрямку.