Про наближення свята сповістили учні школи сучасної хореографії - традиційним клас-концертом. Шанувальники сучасного танцю на концерт чекали із особливим нетерпінням, адже на такому заході юні таланти обов'язково показують новинки і демонструють свою невгамовну енергію.

Клас- концерт - це своєрідна оцінка за роботу у першому симестрі для підростаючих танцівників. Лише так усі батьки та просто прихильники народного ансамлю Лайт, можуть побачити - чим займаються їхні діти. На одній сцені виступають і дебютанти і досвідчені артисти. Цьогоріч свою майстерність представили і гості - з Ужгорода, студія сучасного танцю Бліц. Кажуть вони вже понад 10 років знайомі з колективом Лайт, і вважають його одним з найкращих в Україні.

Такій дружбі раді і місцеві педагоги. Наталія Сторожук переконана, виступаючи з гостями на одній сцені - розслаблятись ніколи. Тому вже готують не просто хореографічні композиції, а цілий мюзикл - "М-Джей".

Теп-Денс, спортивна акробатика, джаз - модерн денс - усе набуло нового обличчя. Педагоги кажуть - вони у постійному пошуку нового матеріалу, свої творчі задуми реалізують у різних жанрах. Цьогріч Світлана Котова - презентувала справжнє Індійське кіно.

Юні танцюристи також у захваті від клас-концерту. Деякі з них вперше вийшли на велику сцену. Тому хвилювань не приховують, але по дорослому оцінюють свою роботу.

Різдвяний клас - концерт демонструє не лише успіхи учнів, а й творчий та професійний ріст педагогів школи сучасної хореографії. Свої роботи представили - Олена Додчук, Надія Крівцова, Олена Коротєєва. А запальні іспанські ритми - Людмила Калюжна та Денис Шоурек. Різдвяний виступ юні артисти завершили наймасовішим, та святковим танком.