Сьогодні соціальна відповідальність бізнесу - не менш важлива, ніж фінансові показники росту. Адже це впливає на ділову репутацію. Саме тому останніми роками найкращі компанії світу приділяють розвитку корпоративної соціальної відповідальності не менше уваги, ніж власне бізнес-питанням.

Не стоять осторонь і українські фінустанови. Укрексімбанк активно долучився до доброчинної діяльності ще 2005 року, заснувавши програму «Разом за життя». Кошти, зібрані в рамках цієї кампанії, спрямовують на допомогу онкохворим дітям. Зі старту програми на користь Інституту раку перерахували понад 600 тисяч гривень. За ці гроші придбали обладнання, хірургічні інструменти та ліки.

Відтепер, у межах програми "Разом за життя" клієнти банку мають можливість власними коштами допомогти маленьким пацієнтам онкогематологічного відділення Рівне нської обласної дитячої лікарні. Не будьте байдужими. Подаруйте дітям шанс на життя.

Для всіх небайдужих та охочих долучитись до програми „Разом за життя” – банківські реквізити. Ви також можете звернутися за адресою Укрексімбанку у Рівному - вул. Соборна, 2.