На щастя, обійшлося без жертв. За кілка хвилин до обвалу, будівлю залишила завклубом. Разом із сином прибирала там після Новорічної дискотеки. Місцева молодь у розпачі — на зимові свята залишилися без розваг.

Хто не знає, що від сільського клубу у селі Козак, Корецького району, відвалилася стіна, той дивлячись на вхід до нього про це й не здогадається. Хіба, що по задертому шиферу. Зовсім інша картина, якщо обійти будівлю. Цей клуб збудували ще у 65-му році. Двадцять років тому добудували танцювальну кімнату. Тут щосуботи та неділі влаштовували танці. У першу неділю цього року завклубом під час Новорічної дискотеки почула тріскіт.

Наступного дня пані Валентина навідалася до клубу, разом із сином, щоб прибрати після дискотеки. Якби залишилися тут на декілька хвилин довше, то для їхньої сім'ї могла б статися трагедія. Дах не витримав важкого снігу, - переконані у сільській раді. Після добудови танцювального залу, покрівля стала надто пласкою. Щозими на ній завжди збирався сніг. І врешті — завалив. А разом з дахом і стіну, її не врятували підпори. Встояла лише піч.

І хоча танцювальний зал уцілів, до клубу все одно зась. Про дискотеки та більярд молоді радять забути до ремонту.

У сільській раді все ж молодь підбадьорюють: якщо із районного бюджету на відбудову клубу грошей не дадуть, то може хоча б на відновлення даху та щоб розібрати завали.