Чоловіків та жінок-Овнів у 2009 році чекають значні зміни. Ви вже не зможете жити так, як раніше. Якщо раніше вас влаштовував існуючий стан речей, то зараз усередині вас визріває могутнє бажання пофарбувати свою шкурку в інший колір або побігти пастися на інше пасовисько. Не стримуйте себе, інакше ваш вулкан пристрастей просто вибухне і заллє вогнедишною лавою все живе!

Вас не влаштовуватиме ні фінансове, ні соціальне становище в суспільстві. Тому рік очікується напруженим: Овни активно включаться у процес боротьби за владу та фінанси, за краще місце під сонцем. У чоловіків-Овнів дуже вірогідна зміна сексуального партнера. Можливо, деякі гарячі жінки-Овни навіть нарешті погодяться бути окільцьованими і вийдуть заміж за коханого.

Головний секрет успіху для Овнів полягає у тому, щоб не боятися змін. Сміливіше – успіх того вартий! Обов'язково підтримуйте сталі дружні стосунки, у тому числі і з колегами: вони можуть відчутно допомогти саме тоді, коли вам потрібна буде підтримка.

До кінця лютого Овнам краще всього відпочивати після новорічних свят, вибравши пасивне спостереження за ситуаціями замість активних дій. А от після того, як Сонце перейде у ваш рідний знак, можна проявити ініціативу — але дуже акуратно, оскільки недоброзичливці не дрімають. Навесні висока вірогідність того, що чоловіки та жінки-Овни вирішать змінити місце своєї роботи — чи то через сварку з керівництвом або колегами, чи то з приємної причини очікування дитини.

У червні Овни зможуть знайти свою долю — свою другу половинку, а також матимуть шанс одержати або заробити велику суму грошей. У серпні та вересні добре займатися ремонтом і придбанням нерухомості. До жовтня доведеться вирішувати практичні питання, які вас вкрай виснажать: але ніщо не вічне під Місяцем — всі труднощі швидкоплинні й переборні. Вже до жовтня ви будете знову на коні і примусите людей вас поважати. У листопаді, коли Сонце знаходитиметься в Скорпіоні, краще всього стримувати душі своєї прекрасні пориви і не грубіянити всім направо і наліво: дріб'язкове необережне зауваження може спричинити як для чоловіків, так і для жінок-Овнів, непередбачувані наслідки.

До Нового 2010 року ви “припливете” морально виснаженою істотою: і все ж перспективи майбутнього варті тих зусиль, яких Овни доклали для досягнення успіху в 2009 році. На самому початку 2010-гу Овнів чекає несподівано приємний фінансовий подарунок.