Для багатьох Тельців 2009 рік виявиться переломним. Висока вірогідність одруження або зав'язувань нових романтичних стосунків, які кардинально змінять ваше життя. Навряд чи жінки, що люблять стабільність, і чоловіки-Тельці будуть в захопленні від урагану змін, в який потраплять їх долі в 2009 році. Проте, як кажуть, не було би щастя — непрості ситуації цього року закладуть фундамент вашого фінансового процвітання на майбутнє. Ви раптом захочете різко змінити місце роботи або взагалі виїхати на постійне місце проживання в далеку заморську країну, наприклад, в Австралію або Японію.

Фінансове становище Тельців у 2009 році буде нерівномірним: вас чекають і білі смуги везіння, і гострий дефіцит грошей, тому намагайтесь не розпилюватися і залишайте заначку про чорний день. На початку березня і квітня, кінці червня і серпня, а також перед самим Новим 2010 роком, на Тельців може пролитися золотий дощ. Велика вірогідність того, що жінки й чоловіки-Тельці відкриють для себе новий спосіб підзаробити, який з часом може стати головним джерелом доходів.

Цього року Тельцям доведеться несолодко — ви будете змушені наступити на горло своїй улюбленій пісні і різко поміняти власні консервативні погляди й установки в ім’я збереження стосунків з рідними. Але навіть якщо стосунки зберегти не вдасться, Тельці неминуче зіткнуться з необхідністю духовного вдосконалення: багато чоловіків і жінок-Тельців поринуть у релігію, щоб замолити свої гріхи. Проте, в пориві досягнення моральної рівноваги не перестарайтеся: оточуючі швидше повірять вашому розкаянню, якщо його буде виражено не в словесній формі, а втілено в конкретні дії.

У середині літа Тельцям, щоб уникнути проблем, необхідно проявити максимальну гнучкість і дипломатичність. У листопаді не уникнути розбірок, аж до судових, з недоброзичливцями. У грудні 2009 року напруга спаде і Тельці будуть винагороджені за своє ангельське терпіння і зразкову поведінку численними подарунками долі — у тому числі й фінансовими.