У 2009 році Леви за гороскопом укріплюватимуть свої позиції на всіх фронтах. Девіз року: сім разів відміряй і один раз відріж. Не поспішайте ухвалювати важливі рішення. Справі час, утіхам зась — не цього року. Час, витрачений на розваги, риболовлю, боулінг, більярд, нічні клуби, жінок-чоловіків, вино і доміно, обійдеться Левам у значний фінансовий мінус і перекриє кран їх творчої реалізації для втілення в життя дійсно вартих проектів.

2009 рік виявиться для чоловіків та жінок-Левів, з одного боку, дуже вдалим — активно розвиватимуться і приноситимуть дохід вже працюючі теми, а з іншого боку — роком випробування Царів всіх знаків зодіаку на міцність. Вас хвилюватимуть питання стану вашого здоров'я. Можливі проблеми з шлунком і хребтом, тому рекомендується навесні пройти повне медичне обстеження і призначений лікарем-фахівцем курс профілактичного лікування.

Весь рік будуть актуальними питання далеких і близьких подорожей: не звалюйте на себе все, а наприкінці серпня необхідно буде в дорозі бути особливо обережними. Висока вірогідність появи нових покровителів, спонсорів або інвесторів, які висловлять бажання взяти участь в одному із зухвалих проектів Лева. Але не погоджуйтеся на першу ж пропозицію, довіртеся голосу інтуїції в ухваленні доленосних рішень — він підкаже правильне рішення.

У сімейному житті багато жінок і чоловіки-Леви успішно продовжать порочну практику зради своїй другій половині по шлюбу. Але якщо ви не готові вкладати дуже багато в свою дружину/чоловіка №2, то не варто морочити коханці/коханцю голову казками з прекрасним кінцем — людина в майбутньому може сильно помститися Левам за брехню. Просто живіть сьогоднішнім днем і не обіцяйте неможливого, а також того, що робити навіть і не збираєтеся.

До грудня 2009 року Левам рекомендується завершити всі важливі проекти — інакше вони так і залишаться висіти в повітрі. Вдалий, неквапливий, однозначно хороший рік для чоловіків та жінок-Левів.