Однозначно, що 2009 рік буде для Стрільців ненудним, насиченим різноманітними подіями. Усі сфери життя Стрільців будуть активізовані, вони хвилюватимуть вас, надихатимуть і розбурхуватимуть. Отже, тема роботи буде актуальна, як ніколи. Чоловіки й жінки Стрільці повільно, але впевнено зміцнюватимуть свої позиції на кар'єрних фронтах. Головне — більше витримки і терпіння, не чекайте цього року миттєвої віддачі — її не буде. Професійне зростання у 2009 році відбуватиметься поволі, часом взагалі непомітно, але це неважливо — важливо те, що всі ваші зусилля будуть багато разів винагороджені у вашому майбутньому житті.

Розширення контактів у суспільстві принесуть Стрільцям не тільки моральне задоволення, а й цілком реальні фінансові вливання. Авантюризм у рік Бика (за східним, китайським гороскопом) у Стрільців не те, щоб загостриться, ні, він буде як завжди — на дуже високому рівні. Тому велика вірогідність легкого флірту й безладного сексу без зобов'язань. Круговерть любовних зв'язків крутитиме і вертітиме чоловіками та жінками-Стрільцями відчайдушно. Важливо, щоб в запалі пристрастей ви не обпекли свою другу половинку, якщо ви не самотні.

Бізнес і фінанси будуть у 2009 році у Стрільців достатньо стабільні. Цього року ви обов'язково багато подорожуватимете, причому не самі, а з близькою, коханою людиною (ну або декількома коханими людьми). Таким чином, романтика і робота стануть найголовнішими темами для Стрільців. Протягом року може виникати відчуття, що ваші зусилля не дають своїх плодів, що ви б'єтеся, мов риба об лід і без толку. Та все це — тимчасово. Саме зараз закладається фундамент майбутніх звершень Стрільців, можливо, на все подальше життя. Суть того, що відбувається в 2009-му, ви зможете повністю оцінити лише через декілька років.