У 2009 році Козероги нарешті одержать те, що заслужили в попередні роки. Все, про що мріялося у фінансовому плані, буде кинуто долею до ваших ніг. Якщо Козероги мріяли про матеріальне благополуччя і процвітання, довго йшли до цього, вчилися, працювали, старалися, то в 2009 році вони одержать заслужену винагороду. Велика частина грошових надходжень приходитиме не з офіційних джерел за місцем роботи, а шляхом подарунків коханих і дорогих людей, також це будуть доходи від додаткових заробітків, особливо пов'язаних з комп'ютерними, інтернет- та іншими високими технологіями.

2009 рік — це рік реалізації тих планів, які Козероги обмірковували ще рік-два назад. Не зупиняйтеся на досягнутому: ваші знання й уміння будуть затребувані цього року, як ніколи раніше. При належному рівні завзятості і працездатності, Козероги зможуть створити спочатку невеликий, а в майбутньому — грандіозний успішний бізнес. Що стосується кар'єрних питань, то не чекайте в рік Бика за східним, китайським гороскопом стрімкого зростання і просування. Начальство вас випробовуватиме на міцність, навантажуватиме складними завданнями і проектами: якщо витримаєте цей тест на витримку, а ви обов'язково витримаєте, то в наступних роках вас чекає успішна і швидка кар'єра.

На любовному фронті у самотніх чоловіків і жінок-Козерогів все круто: ви зустрінете свою любов, свій ідеал — інтелектуальної і розумної людини, з якою вам приємно буде спілкуватися. Що стосується сімейних Козерогів, то в рік сімейного Бика у вас не намічається бурхливих пристрастей або запаморочливої романтики. У цьому є і частина вашої провини, і вашої другої половини. Не дозволяйте побуту топити ваші почуття у трясовині повсякденної рутини. Робіть сюрпризи коханій людині, дивуйте його/її, а він/вона, у свою чергу, віддячить вам у фінансовому еквіваленті — принесе матеріальний успіх.

Як було сказано вище, левова частина доходів у Козерогів у 2009 році намічається з другорядних, часто неофіційних джерел. Але ці надходження будуть вельми великими, можливо, навіть більшими, ніж ви могли собі про це мріяти. Розпорядіться фінансовими можливостями, що посипалися на вашу голову, розумно — інвестуйте кошти в організацію бізнесу, в нерухомість, акції та інші цінні папери, відкладіть гроші на депозити і під матрац, потратьтесь на ремонт в домі або на придбання автомобіля.

2009 і 2010 рік стануть переломними для багатьох Козерогів по гороскопу, тому не розслабляйтеся, не спочивайте на лаврах досягнутих успіхів, а працюйте вдесятеро більше, ніж раніше. І тоді на старості ви розповідатимете своїм внукам, що саме завдяки своїй працьовитості і завзятості досягли такого видатного соціального становища.