Новий 2009 рік для Водоліїв за гороскопом не стане проривом століття. Звичайний такий рік. Стосунки з коханою людиною не будуть стабільні, можливо, жінка або чоловік-Водолій вчергове круто вильнуть хвостом і змінять чергового партнера на нового журавля в небі. Незважаючи на деяку нестабільність в особистому і сімейному житті, в 2009 році багато Водоліїв стануть мамами і татами — позначиться вплив покровителя цього року, року Бика за східним, китайським гороскопом, — найбільш сімейної тварини.

У роботі не чекайте особливих підвищень і просувань. Начальство бачитиме заслуги Водоліїв, цінуватиме вас, але не більше того — ще не прийшов ваш час для тріумфу. Вдалими будуть далекі, закордонні подорожі та відрядження. У дорозі товариські Водолії зможуть познайомитися з цікавими і корисними людьми. З навчанням все складатиметься достатньо оптимістично.

А от з фінансами можливі проблеми, особливо якщо Водолії зважаться в 2009 році зв'язати себе кредитними узами. Тому в крайньому випадку попросіть допомоги у батьків, дядьків і тіток, але не залазьте в борги, а також нікому не позичайте, якщо не хочете проблем матеріального і психологічного плану. Доходи, у принципі, стабільні. Висока вірогідність того, що Водолії відриють в собі якийсь, раніше заритий в землю, талант письменника або художника, дизайнера або музиканта.

Девіз цього року для жінок і чоловіків-Водоліїв — довіряй, але перевіряй. Обмежте фінансову взаємодію з друзями до мінімуму. Відкриття власної справи може бути успішним тільки за умови, якщо ви готові працювати на благо свого успіху 24 години в добу. Можливі проблеми з офіційними, перевіряючими інстанціями. Юридичні суперечки не принесуть Водоліям задоволення, тому не дозволяйте втягувати себе в судову тяганину.

2009 рік — проміжний для Водоліїв: проживіть його собі на втіху.