2009 рік для Риб обіцяє не дуже багато приємного. На роботі краще не висовуватися, щоб не одержати по носу. Удома теж буде неспокійно. За східним, китайським гороскопом 2009 рік — рік Бика, вельми сімейного звіра. Тому тема дому, сімейних відносин хвилюватиме Риб цілий рік. Добре, якщо у вас міцний шлюб і в сім'ї панує взаєморозуміння. Якщо це не так, то морально готуйтеся навіть до розлучення. Самотні чоловіки та жінки-Риби можуть закохатися і з'їхатися з об'єктом свого кохання, щоб жити під одним дахом.

2009 рік для Риб буде вдалим тільки в тому випадку, якщо ви змиритеся з думкою, що його доведеться пережити в тиші та спокої, подалі від друзів і знайомих. Таємницями і секретами повітря навколо Риб буде просто просочене — і це добре. Не розкривайте ні перед ким всіх своїх карт, якщо бажаєте в наступних роках все-таки добитися успіху і визнання. Мовчання — золото. Амінь.

2009 рік не обіцяє Рибам ні кар'єрних звершень, ні збільшення доходів, ні успіхів в організації бізнесу, ні особливої романтики у стосунках з коханою людиною. АЛЕ. Це рік вашої творчої самореалізації. Ви повинні мобілізувати все свої внутрішні душевні сили, щоб стати кращим/кращою. Напишіть книгу, пісню, намалюйте картину — чим більше, тим краще. Творіть. Не стримуйте свої таланти, навіть якщо самі сумніваєтеся в їхній наявності. Творіть уві сні і наяву, фантазуйте, підстройте реальністю під свій світ марень. Це період Вашого духовного зростання.

У жодному випадку не діліться з оточуючими своїми планами на майбутнє і нікому не показуйте і не давайте читати ваші творіння — вони будуть гідно оцінені дещо пізніше, але не зараз, не цього року. Буде добре, якщо жінки й чоловіки-Риби займуться серйозно своїм здоров'ям. Фітнес, медитація, відвідини спортзалу і ранкові пробіжки — все це повинно стати невід'ємною частиною вашого життя, якщо ви бажаєте уникнути захворювань.

2009 рік — це рік внутрішнього розкриття Риб, ви маритимете наяву, будете мріяти й сумніватися — і це добре. Трохи менше зв'язків із зовнішнім світом, і через рік ви перевернете своє життя на 180 градусів, якщо в рік Бика чоловіки й жінки-Риби почують свій внутрішній голос і рухатимуться туди, куди він кличе, то в майбутньому у вас усе буде добре. Не стійте на місці! Розвивайтеся, але непомітно для оточуючих. Гребіть плавничками під водою щосили, зовні залишаючись холодними і байдужими...