Як достойно відзначити зустріч Нового 2009 Року Бика так, щоб цілий рік потім щастило і взагалі залишились лише найсвітліші спогади про цю подію?

Як зустрінеш Новий 2009 Рік Бика, так його і проведеш! Ця нехитра істина абсолютно справедлива для людей - Биків за китайським гороскопом. Якщо ви мрієте про спокійне життя біля каміна впродовж усього наступного року, то зустрічайте Новий рік у сімейному колі. Якщо ж є бажання вийти за рамки буденності й увесь Новий 2009 Рік Бика танцювати й веселитися, вирушайте у закордонний тур у Домінікану або в українські Карпати, відзначайте свято у нічному клубі або респектабельному шикарному ресторані. Бик У чому зустрічати Новий 2009 Рік Бика Бику за китайським гороскопом? Чоловікам ідеально підійде смокінг, фрак або чорний діловий костюм. Жінкам рекомендується одягти довгу, але добре облягаючу фігуру, чорну сукню або ж костюм жовтого чи коричневого кольору. Обов’язково зробіть гарну зачіску. Але красивий одяг і чудовий зовнішній вигляд – це ще півсправи! Не забудьте про подарунки на Новий 2009 Рік Бика своїм близьким та рідним людям, а також про настінний календар та іграшку-Бика у ваш автомобіль. Та найголовніше - не забудьте одягти в новорічну ніч чудовий і грайливий настрій – адже це ваш рік! Це рік “сбычи мечт” і кардинальних змін у життя.

Тигр Бик і Тигр за китайським гороскопом - знаки погано сумісні, бо обидва сильні та сміливі і є достойними супротивниками. І саме тому Новий 2009 Рік Бика обіцяє бути щасливим для Тигра — ці два звіра один одного не бояться, але поважають. Якщо Тигр не хоче сваритись з господарем 2009 року, то має виглядати елегантно: забудьте у переддень Нового 2009 Року Бика про свої потерті життям джинси й розтягнутий светр, а придбайте фірмовий костюм сірого або коричнево-золотавого кольору. Жінкам-Тигрицям можна зустрічати Новий Рік Бика у нарядних сукнях і модних костюмах, бажано жовто-коричневих відтінків. Але зелений, янтарний і навіть рожевий кольори теж у пошані. Новий 2009 Рік Бика Тиграм бажано зустрічати в колі своїх однодумців і соратників. Важливо, щоб під бій курантів поряд з вами опинились близькі по духу люди - вони забезпечать вам потужну підтримку впродовж усього Нового 2009 Року Бика. На стіл у жодному випадку не ставте перші та другі страви з яловичини: із птиці та свинини теж можна приготувати масу смакоти. А ображати хазяїна Нового 2009 Року - Бика, якось не годиться.

Кіт (Кролик) У принципі, інтереси Кота (або Кролика за китайським гороскопом) практично ніяк не пересікаються з інтересами покровителя Нового 2009 Року - Бика. Тому Коту дозволено все! Навіть зустріти Новий 2009 Рік Бика в одязі червоного кольору! Іншим знакам зодіаку за східним гороскопом цього робити не рекомендується, а от Кролику - хоч би хни, він завжди знайде спосіб пощипати травичку поряд з Биком на його галявинці, а якщо треба – швиденько від нього втекти. Кіт-чоловік за китайським гороскопом може відзначати Новий 2009 Рік Бика в чому завгодно і в одязі будь-якого кольору. Те ж стосується і жінки-Кішки. Але постарайтесь обов’язково вплести у волосся прикрасу зелёного кольору, або одягніть який-небудь аксесуар смарагдового відтінку. Якщо Кролик за китайським гороскопом бажає провести Новий 2009 Рік Бика цікаво й не сидячи на одному місці, тоді йому необхідно заздалегідь купити новорічний гірськолижний тур у Куршавель або ж Цахкадзор. Якщо ж є бажання цілий Новий рік промуркотіти у теплому сімейному колі, то зустрічайте свято вдома, зі своїми рідними та близькими людьми. Не скупіться на подарунки, і тоді життя вам поверне витрати й зусилля сторицею. Але робіть подарунки на Новий 2009 Рік Бика від серця, а не лише для того, щоб формально відбутися. Обов’язково прикрасьте ялиночку, можна приколотися і знайти записи дитячих пісень “У лісі ой у темному, а також приготуйте тематичний збірник улюблених фільмів про Новий рік.

Дракон Дракона за китайським гороскопом чекають у Новому 2009 Році Бика і буремні зміни, і приголомшливий успіх. Дракон та Бик - два дуже сильних та гідних соратники, котрі йдуть пліч-о-пліч, і допомагають один одному по життю. Тому, щоб гарно зустріти Новий 2009 Рік Бика, Дракону треба напружити всю свою буремну фантазію й організувати яскраве шоу. Придумайте і змайструйте блискучий і нарядний новорічний, можна карнавальний, костюм. Не будьте банальними. Стіл для зустрічі Нового 2009 Року Бика повинен бути щедрим і розмаїтим: постарайтесь задобрити покровителя Року — Бика, як тільки зможете. Приготуйте якомога більше страв з овочів, ягід та фруктів, яловичини на столі бути не повинно ні під яким соусом, а от страви зі свинини та курятини, індичка та інша птиця – саме те. Класно відзначити Новий 2009 Рік Бика – це означає зустріти його феєрверками, сяючою ялинкою і купою щасливих дітлахів. Обов’язково зробіть довгоочікувані подарунки своїм близьким та рідним. Поставте на святковий стіл фігурку із зображення Бика.

Змія Змії за китайським гороскопом для зустрічі Нового 2009 Року Бика варто одягтися у сукню чи костюм зеленого кольору найрізноманітніших - світлих і темних відтінків. Жінці-Змії рекомендується одягти на шию або на пальці рук ювелірні прикраси із золота та смарагдів. Зустрічати Новий 2009 Рік Бика чоловікові-Змії бажано у строгому костюмі жовтого, зеленуватого чи сріблястого відтінку. Святкувати Змії можуть як вдома, так і в закордонному турі в Хорватію. Дітей краще вдома не залишати – візьміть їх з собою. На новорічний стіл поставте якомога більше всяких різних салатів, екзотичних фруктів та рибних страв. Хоча вечеря у фешенебельному ресторані позбавить вас домашніх клопотів і турбот. До зустрічі Року Бика краще підготуватися заздалегідь - сядьте на дієту, трохи схудніть, а перед тим, як зустріти Новий 2009 Рік Бика у всеозброєнні своєї краси, кардинально змініть імідж.

Кінь Робоча конячка перед зустріччю Нового 2009 Року Бика обов’язково мусить зменшити темп і по можливості розслабитися. Не дозволяйте нікому загнати вас до втрати пульсу. Після Року Щура, в котрий вас переслідували невдачі та розчарування, нарешті настане солодка мить реваншу й визнання ваших заслуг перед батьківщиною. Заздалегідь займіться приємним і невимушеним шопінгом по кращих торгових центрах свого міста, переміряйте тисячу й одну сукню, подивіться, як виглядаєте в тому чи іншому костюмі, й купіть для себе тільки найкраще. Також заздалегідь купіть подарунки своїм коханим та рідним, щоб у новорічну ніч непомітно покласти їх під сяючу всіма вогнями райдуги ялинку. Буде ідеально, якщо Кінь зможе купити гірськолижний тур у Куршавель - там ви зможете не тільки чудово відпочити й зустріти 2009 рік, а й зав’язати корисні ділові знайомства. Бик для Коня - кращий друг і вірний союзник. Потіште його величність Бика - купіть маленьку статуетку із зображенням господаря 2009 року і поставте її вдома на видному місці. Також удачу впродовж всього Нового 2009 Року Бика вам буде приносити брелок з бичком або ж золотий кулон з Биком - маленький золотий Телець.

Коза Щоб заслужити прихильність покровителя Нового 2009 Року Бика, Козі доведеться дуже постаратися – адже ви конкуруєте з Биком за траву на галявині, а отже, за місце під сонцем! Зустрічайте Новий рік вдома: Бик - сімейна тварина і гідно оцінить вашу вірність сімейним цінностям і традиціям. Не зустрічайте свято в одязі червоного кольору, і взагалі впродовж всього нового Року уникайте носити червоний одяг - інакше розлютите Бика до неймовірності, чим накличете на себе його страшну лють. Рекомендований колір одягу для Кози - білий, кремовий та сірий. Зелений і коричневий - теж непогані варіанти. Жінці-Козі краще відзначати Новий 2009 Рік Бика у довгій вечірній сукні, котре можна й прикупити для такого урочистого випадку. А чоловікові найкраще одягнути пристойний діловим костюм. Накупіть якомога більше календарів, статуеток, прикрас і копилок із зображенням або у формі Бика: цим ви привернете до себе удачу й позитивне ставлення покровителя 2009 року - Бика. Не готуйте страви з яловичини і телятини! Свинина, курка, риба, овочі, фрукти, солодощі, напої та алкоголь – цього повинно бути на вашому новорічному столі досхочу. Обов’язково прикрасьте ялинку і згадайте дитинство – заспівайте біля ялиночки завзяту пісеньку й покружляйте у танку.

Далі буде