Уперше в Рівному стартував проект “Нова Ера Благодійності”. У рамках цього проекту відбувся “Благодійний бал” на підтримку зведення “Казкового, безпечного дитячого містечка”. Ідея проекту належить ведучій дитячої телевізійної програми “Небесна колискова”.

Саме завдяки фонду точнісінько з такою ж назвою “Небесна колискова”, який очолює Валентина Сенько, Благодійному Фонду “Благовіст”, який очолює Володимир Процюк, та завдяки гостям балу наше місто має шанс зрозуміти, що майбутнє цього міста – наші діти, благодійність може приносити задоволення, лише тоді коли видно результат. У нашому місті є благородні люди, але судячи з того, що багато благодійників займаються благодійністю власне для себе, меценатам складно повірити в те, що хтось може робити щось від щирого серця. Тому проект "Нова Ера Благодійності" у форматі Благодійного балу відбувся у мега-сучасному кіноцентрі “Ера”, аби його побачили наші мешканці. Телевізійний фільм у трьох частинах під назвою “Нова Ера Благодійності" був представлений на розсуд найчеснішого журі – глядачів.

Кіноцентр “Ера” на один день перетворився на справжній корабель “Ера”. На борту судна вирував справжній шторм вишуканої музики, а капітан корабля і його боцман та матроси гостинно ознайомлювали пасажирів з країнами та портами, а головне - на карті світу з’явилася ще одна безмежна, щойно відкрита земля під назвою “Нова Ера Благодійності”. На борт корабля піднялися від найвідоміших місцевих пасажирів: “Лайт Денс Компані “Клуб бального танцю “Клуб-15”, Клуб індійського танцю “Шакті,...до пасажирів, яких знає вся країна, зокрема улюблений співак рівнян, який виконує всі свої композиції живим голосом, Павло Табаков.


Організатор Благодійного балу – Валентина Сенько - має на меті йти повний вперед, не зупинятися, і таки збудувати для діток нашого міста “Дитяче казкове містечко”. Це потребує великих моральних, фізичних, а ще більше - фінансових затрат. Представники нашого міста, які особисто побували на балу, пообіцяли зробити все можливе, аби мрія дітей здійснилася. Двом небайдужим пасажирам корабля, які відразу відгукнулися та запропонували конкретну допомогу, а саме Василю Берташу та Олегу Хижняку, було вручено ексклюзивну статуетку “Нова Ера Благодійності”.

Наприкінці весни планується грандіозне відкриття дитячого містечка з величезною шоу-програмою, і тоді вже самі діти покажуть, чого вони варті. Збудоване “Дитяче містечко” стане результатом цьогорічного проекту “Нова Ера Благодійності”. Організатори обіцяють зробити його щорічним.

Якщо хтось з меценатів має реальну можливість долучитися до цього проекту, можна просто звернутися до ведучої телевізійної дитячої програми “Небесна колискова” – Валентини Сенько.