До Різдва і новорічних свят залишилося зовсім недовго. А коли до святкування залишається один день, звичайно турботи про себе відступають на другий план. Ми квапливо наносимо макіяж і укладаємо волосся, крадучи хвилинку від усіх інших метушливих справ. Цього можна уникнути, якщо слідувати деяким правилам.

* Заздалегідь “приміряйте” новорічний святковий макіяж. Тим, хто планує звернутися 31-го числа до стиліста-візажиста, краще відвідати салон раніше, щоб бути упевненими в роботі майстра.

* Крем для тіла, що переливається, лелітки або мерехтлива пудра нададуть рукам і зоні декольте сяючого і спокусливому вигляду. Скористайтеся секретом стилістів-візажистів - нанесіть небагато розсипчастої пудри під очі, коли їх підфарбовуватимете. І навіть якщо туш і тіні обсиплються у процесі макіяжу, ви пензликом змахнете всі грудочки разом з пудрою.

* Якщо при нанесенні святкового макіяжу ви збираєтеся скористатися новими для себе засобами, наприклад лелітками, мерехтливими кремами і т.д., обов'язково спробуйте їх на шкірі, щоб переконатися у відсутності алергії. До того ж важливо зрозуміти, наскільки декоративна косметика зможе витримати випробування часом. Якщо вже за годину лелітки обсипалися, а тіні втратили колір, ймовірно, варто довіритися звичнішим засобам.

* Завивка для вій. Щипці для завивки вій не користуються особливою популярністю у більшості з нас. І даремно — цей інструмент здатен зробити погляд по-справжньому відкритим і візуально подовжити вії. Особливо він стане в нагоді тим, у кого буває алергія на туш і в кого вії втрачають колір від частого фарбування. Шипці не заподіють віям шкоди, якщо їх використовувати правильно. Просто помістіть вії між пластинами і притисніть секунд на 10. Не витягайте вії і не фарбуйте їх перед закручуванням.

* Не відкладайте відвідини перукарні на останній день. Є шанс, що вам не сподобається зачіска або колір і буде потрібен час, щоб усе поправити. До того ж в останні дні року, що минає, у салонах завжди буває багато відвідувачів і майстри дуже втомлюються.

* Зранку краще не фарбуватися. Дозвольте обличчю відпочити перед нелегкою ніччю в повному макіяжі. Не забудьте приготувати косметику, яка вам знадобиться на вечір. Щоб нічого не забути, викладіть все необхідне на туалетному столику. Хай вас не дивує подібна передбачливість: так роблять професійні актриси й візажисти.

* Якщо 31-го числа ви збираєтеся спати вдень, не пийте перед цим багато рідини (особливо алкоголю) і не їжте солоного, щоб обличчя не набрякло. Денний відпочинок не повинен перевищувати трьох годин, інакше до вечора, швидше за все, ви відчуватимете себе втомленою і розбитою. парфюмерия и косметика интернет магазин