Нові труби - краща вода. Таким гаслом користуються у Рівнеоблводоканалі. Тут запевняють, зовсім скоро з кранів рівнян буде текти чиста вода. Замінювати старі труби комунальники розпочали з центральної частини міста. Кажуть, роботи проводили вночі, щоб не було незручностей для споживачів.

Ремонт тривав цілу ніч. Замість старої ржавої залізної труби, яка сполучає центр міста з насосною станцією водоканалу, комунальники встановили нову сучасну. Розповідають, один кілометра нової пластикової труби разом з каналізацією обійшовся у понад триста тисяч гривень. У водоканалі запевняють, такі витрати виправдані, адже якість води, які отримуватимуть споживачі буде кращою, та й прослужать такі труби без ремонту кілька десятків років.

Директор "Рівне облводоканалу" Володимир Хомко розповідає, до ремонту водогону комунальники готувались ретельно. Усі роботи виконували вночі, кажуть і нарікань у рівнян менше і працювати ніхто не заважає. Директор водоканалу переконує, заміна цієї ділянки - це початок реконстукції усієї водогінної системи міста. Далі черга за колектором поблизу будинку одягу.