16 днів - і Україна перетне поріг Нового 2009 року. Як це зробити найкраще і найправильніше, аби не розгнівати головний символ року - Земляного Бика - знають журналісти "Рівне 1". Що одягти, що поставити на стіл і що дарувати у новорічну ніч - дивіться в черговому сюжеті циклу "Новий рік по-рівненськи".

Зустрічати рік Земляного Бика слід за багатим та щедрим столом. Особливу увагу — приділити салатам, овочам та фруктам. Адже як відомо, бик любить траву. Не варто себе обмежувати і у м’ясних стравах. Але не слід готувати телятину.

Астрологи радять: одяг у новорічну ніч має бути теплих та спокійних тонів. Найліпше вдягнутися у помаранчевий та зелений колір. Утім, якщо у вашому гардеробі таких речей не знайшлося – купувати їх не поспішайте. Зустрічати Новий рік в одязі помаранчевого кольору необовязково. Можна вдягнути те, що вам подобається, головне, аби гарно скомпонувати. Важливо не перестаратися. Віл, як відомо, трудівник. Тому йому не до лиця пишне та химерне вбрання. Все має бути скромно та по-діловому. Зробити це просто, переконують продавці магазинів. Адже до Нового року вони отримають ще чимало гарного одягу.

Фахівці розповідають: якщо у новорічну ніч дотриматись всіх традицій, то наступний рік буде вдалим. Недарма ж кажуть: як рік зустрінеш, так його і проведеш.

Готуємось до Нового року