У Рівненському зоопарку — поповнення. У родині лам днями з'явився малюк. А нещодавно амурському тигру привезли пару. Втім, подивитися на новеньких звірів поки що приходить небагато охочих. Працівники зоопарку сподіваються на приплив відвідувачів під час новорічно-різдвяних свят. Для них тут готують атракціони та уроки верхової їзди.

Мешканцям Рівне нського зоопарку не холодно. Одних обігрівають пічками, інших — з допомогою електричних конвекторів, розповідають доглядачі за тваринами. Кажуть, лише кількох тварин довелося переселити на період холодної пори року.

Завдяки своїй теплій шубі не бояться сильних морозів і рівненські бурі ведмеді. Як і в попередні роки, косолапі не лягають у зимову сплячку. Хоча в холодну пору року вони дещо повільні, кажуть працівники зоопарку.

Між тим, ні погодні умови, ні економічна криза не стоять на заваді збільшення чисельності мешканців зоопарку. Так, днями у родині південнамериканських лам народився малюк. А кілька місяців тому для амурського тигра придбали подругу. Хоча подивитися на нових жителів зоопарку поки що приходить небагато охочих. Тут сподіваються, що ситуація зміниться під час новорічно-різдвяних свят. Тоді в зоопарку запрацюють атракціони, а всі бажаючі зможуть повчитися азам їзди на конях.