Свій варіант діалогу країни із Президентом запропонували нині представники рівненської обласної організації української народної партії. Вони влаштували у центрі міста акцію-протест, присвячену річниці інавгурації Віктора Януковича. назвали захід - День без Януковича.

О 15 годині на майдані незалежності у Рівному активісти української народної партії облаштовують свій намет. Сьогодні вони висловлюватимуть тут свою точку зору стосовно політики Президента країни. Кажуть, за цей час, він не виконав жодної обіцянки, і не збудував країни для людей. Активісти української народної партії річницю інавгурації Януковича відзначають традиційно- опозиційно - з плакатами, мегафоном, листівками та навіть кіно. Втім, чи то через холодну погоду чи то за інших причин акція День без Януковича багатолюдною не стала. Проте і байдужою рівнян не залишила. У них виникли і свої запитання до Президента, який нині так жваво спілкується з країною з екранів національних ТВ.

Втім організатори акції цікавістю до Президента не обмежилися. Вони принесли чотири трилітрові банки, в які вирішили збирати від населення Рівного усі запитання та пропозиції до Віктора Януковича, Володимира Литвина, Миколи Азарова та Анатолія Могильова. До акції долучилися не тільки рівняни, але й сусіди по майдану - рівненській свободівці. На знак роковин інавгурації вони причепили траурну стрічку до державного прапора України, як протест антинаціональній політиці уряду.