Хотіли зекономити - натомість мерзли. Мешканці будинку на вул.Степана Бандери, 9а, що у Рівному, майже два місяці Рівняни хотіли заощадити — через це мерзнули. Причиною холодних квартир став лічильник тепла, встановлений на будинок. Не пропускало тепло у помешкання сміття, що зібралося у фільтрі приладу. Поки з'ясовували, чому батареї ледь теплі, грілися обігрівачами. Більше про це знає Тетяна Коваль.

День тому у своїй квартирі мерзла рівнянка Надія Пономарьова. Разом із сусідами вона зверталася на котельню та просила зарадити не один раз. Нарешті почула, що причина холоду, — засмічені батареї. Бабці порадили прочистити їх одразу ж після закінчення опалювального сезону.

Мешканці будинку на вулиці Степана Бандери, 9а мерзли через те, що засмітився саме фільтр лічильника тепла. Обслуговують такі прилади працівники теплопостачального підприємства. З'ясували проблему, і прочистити фільтр для них не склало труднощів.

Бажання заощадити на опаленні збільшило рахунки за електроенергію. Причиною холодних квартир може стати лічильник тепла у будинку. Поки сусіди дружно оббивають пороги котельні, сміття накопичується у його фільтрі. А добрі справи тепловиків поліпшити якість послуг йдуть нанівець.