У Школі універсального журналіста днями відбувся вже чотирнадцятий випускний за п'ять років її існування. Перший місцевий та Видавничий дім "ОГО" привітали випускників, які впродовж десяти днів отримали базові журналістські практичні навички та теоретичні знання. Хочете дізнатись, як працює ШУЖ, побачити її "кухню" зсередини? Тоді надсилайте заявку, аби взяти участь у Дні відкритих дверей, який відбудеться в ШУЖ наступного тижня!

Одинадцятикласниця з Дубенщини Іванна Мельник навчання очікувала з нетерпінням: про професію журналіста вона мріє з дитинства. Останній день занять - і дівчина не приховує задоволення: очікування - справдились. Десять вечорів занять - це трішки теорії, багато практичних вправ - і звісно, телепроби: найбільш хвилюючий момент на Школі.

Випускників - чотирнадцять, і враження у кожного - свої, особливі. Сьогодні вони - випускники: вечірні сукні, фото на згадку - і солодкий стіл. Попереду в багатьох із них - цікава і непроста журналістська робота. Та перший крок до майбутніх успіхів вони зробили саме тут - на Школі універсального журналіста.

А вже наступного тижня у Школі універсального журналіста проведуть День відкритих дверей. Бажаючі зможуть відвідати безкоштовне відкрите заняття - аби на власні очі побачити, як працює Школа. Щоб записатись на це заняття, потрібно надіслати заявку на e-mail: vg2001@ukr.net і повідомити інформацію про себе: ім'я, прізвище, вік, рід занять (де навчаєтесь або працюєте) і контактний телефон. Кількість місць - обмежена, участь у Дні відкритих дверей - лише за попереднім записом. Заявки приймають до понеділка, 14 березня, включно.