На Мельника 16 у Рівному люди і без природних катаклізмів відчувають себе відірваними від життя. Другий день вони живуть без газу. Через формальність між товариством співвласників та ВАТ Рівнегазом їх просто відключили від газопостачання. Чому через паперові справи страждають люди?

Ірина Кудрявцева каже - як не стало газу електроплиту чоловік знайшов за лічені хвилини. Втім, і зараз маленький Тимофій страждає через відсутність газопостачання. Бо їжа на електроплитці готується дуже повільно. А мама тим часом не може зрозуміти, через що від газу відключили цілий будинок.

Голова правління об'єднання співвласників цього будинку Тетяна Степанюк - про відключення будинку від газу дізналась із оголошення на дверях в під'їзд. Каже причина дій газовиків - не заборгованість споживачів. Просто голова ОСББ не могла дозволити собі укласти договір з ВАТ" Рівне газ", бо вважає його здирницьким. (

Головний інженер ВАТ "Рівне газ" Олександр Ганджа телефоном пояснив - будинок зупинили за графіком, щоб перевірити систему на щільність. І тоді вже виявилось, що договір на технічне обслуговування мереж не заключений. Виходить, що й платити за роботи газовиків нікому. Але залишати дев'ятиповерхівку без газу не дозволив міський голова.

Втім, попри обіцянки і переговори навіть технічно питання не вирішили. Станом на 17 -годину газопостачання у будинку так і не відновили.