Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін вирок Рівненського міського суду у справі колишнього підполковника обласного управління ДАІ Володимира Дубинецького, якого звинувачували у вимаганні та одержанні хабара. Нагадаємо, ще восени екс-ДАІшника засудили до 4 років позбавлення волі. Щоправда, із залу судових засідань вже колишній ДАІшник пішов додому.

Нагадаємо, Володимира Дубинецького ще на початку 2009-ого року затримали співробітники СБУ та обласної прокуратури. Під час обшуку в кишенях його міліцейського одягу, який висів у шафі службового кабінету, оперативники знайшли п’ять тисяч доларів США, мічених словом „хабар”. Відшукали правоохоронці ще й десять тисяч гривень.

Адвокати колишнього підполковника зуміли довести, що Дубинецький не вимагав хабарі, а лише брав. До того ж, суд взяв до уваги, що підсудний розкаявся у скоєному і має неповнолітніх дітей. Цей вирок уже вступив в законну силу. Втім, у прокуратурі Рівне нської області з ним не погоджуються і планують найближчим часом подавати касацію. Державний обвинувач наполягатиме, що Володимир Дубинецький не лише брав, а і вимагав хабарі.