Автокатастрофа у Рівному забрала 5 життів, ще двоє – у важкому стані потрапили до лікарні. Ця дорожньо-транспортна пригода сталась недільного вечора на мікрорайоні Боярка. Автомобіль „Деу-Ланос”, в якому їхала молода сім’я, повертав ліворуч з вулиці Дубенської на вулицю Ярослава Гашека.

В цей час зі сторони аеропорту з величезною швидкістю мчала „Шкода-СуперБ”. Розминутись водії не встигли. Свідки пригадують: усе сталося в долі секунди.

Це все, що лишилося від автомобіля „Деу-Ланос” після зіткнення. Від жахливого удару легковик відкинуло в кювет на 30 метрів, а людей – повикидало з салону. Молода сім’я - 31-річний Олексій, 28-річна Ольга та їхній 4-річний син Максим, загинули на місці пригоди. Така ж доля спіткала і 49-річного пасажира „Шкоди” Вадима. Водія та ще двох пасажирок цього автомобіля у важкому стані з політравмами госпіталізували до лікарні. Врятувати життя 26-річної Оксани з Полтави медики не зуміли. Вона померла на операційному столі.

Медики переконані: 26-річна рівнянка Ольга хоч і у важкому стані, але жити буде. А от будь-які прогнози щодо водія «Шкоди», 24-річного Сергія, лікарі не роблять. Всі обставини цієї аварії зараз з’ясовують працівники міліції. За фактом ДТП вже порушили кримінальну справу.

З якою швидкістю рухалась „Шкода - СуперБ” і чи міг водій „Деу-Ланос” її помітити та уникнути зіткнення, правоохоронці обіцяють сказати після проведення автотехнічних експертиз. Та вже зараз у ДАІ кажуть, що винними в трагічному зіткненні можуть виявитись обидва водії. Адже один перевищив швидкість, інший – порушив правила проїзду перехресть. Тож працівники ДАІ вкотре нагадують учасникам дорожнього руху про обережність адже будь-яка неуважність може призвести до трагічних наслідків.