Заробити гроші на власному малюкові 22-річна рівнянка вирішила, як дізналась, що що її планують позбавити батьківських прав за неналежний догляд за дитиною. Сина вона оцінила у 40 тисяч доларів. Покупця шукала кілька місяців, коли про це дізнались працівники міліції.

Оперативники, чоловік і жінка, представились бездітною сім’єю зі Східної України, яка не може мати дітей. Під час переговорів зійшлись на сумі 320 тисяч гривень – це еквівалент 40 тисяч доларів.

На цьому відео працівники міліції готують гроші, які обробляють спеціальною рідиною. Про зустріч домовляються в готелі «Мир». А це вже кадри оперативного відео, відзняті в одному з номерів. Горе-матір разом з нянею хлопчика зустрічає покупців.

Вони обмінюються кількома словами, жінка питає ким буде дитина, їй відповідають – шахтарем. Вона наостанок цілує сина, пише розписку про відмову від дитини і отримує мічені гроші. Вже за мить її затримують працівники міліції.

Проти матері, яка намагалась продати дитину та її подруги, вже порушили кримінальну справу. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.