Рівненський палац дітей та молоді підтримує ініціативу міського голови щодо створення у місті парковок. Але школярі переймаються більше не кількаповерховими накритими стоянками для автівок, а місцями для паркування велосипедів. ПДМівці взялися за це власноруч і днями вже одну велопарковку в Рівному відкрили - поблизу рідного Палацу.

В рамках міжнародного екологічного проекту "Об'єднаймо зусилля задля збереження та відтворення дубів Європи" активісти Палацу дітей та молоді облаштували поблизу закладу велопарковку. Кажуть, подібних у Рівному немає, як і немає велодоріжок на проїжджих частинах.

Тому екологічний центр Палацу дітей та молоді та керівництво закладу ініціюватиме створення у Рівному парковок та доріжок для велосипедів. А разом з тим братиме активну участь у створенні майданчиків для екстремальних видів спорту.

І днями у Палаці дітей та молоді завершився міжнародний екологічний проект "Об'єднаймо зусилля задля збереження та відтворення дубів Європи", учасники якого мізкували, як краще налагодити діяльність у напрямку збереження та відтворення дубових насаджень. В рамках проекту відбулися майстер-класи із образотворчого мистецтва та художньої фотографії, відвідини природних заповідних об'єктів, де зростають віковічні дуби, посадка молодих дубових насаджень. А закінчився проект виставкою фотографії та малюнку "Могутній дуб - краса і велич лісу".