Дами у вечірніх сукнях, чоловіки у смокінгах і танцювальні пари на паркеті стають для Рівного звичним видовищем. Змагання зі спортивних бальних танців "Різдвяний бал” уже вп'яте збирає танцюристів з усієї України. Кілька сотень учасників демонструють свою майстерність перед суворим журі. Тонкою межею між мистецтвом і спортом милувалася й Ірина Ничипорук.

Бажаючих взяти участь у "Різдвяному балі-2008” було чимало. Лише перший день змагань об’єднав 380 пар. І поки старші тренувалися, молодші учасники вже відтанцювували свої програми. Кажуть, дуже старалися. Адже журі змагань — не дитячого рівня.

Розпочалася історія балу у 2004 році. Тоді клуб спортивного танцю "Флеш” вперше організував та провів змагання такого рівня. А вже наступного року Спілка громадських організацій спортивного танцю України надала їм статусу рейтингових.

Минулорічний "Різдвяний бал” став першим офіційним змаганням для пари Назара Філінюка та Ірини Овечко. Вони лише рік виступають разом, а вже досягли чималих успіхів.

Рівне нські пари на паркеті для суддів не дивина. І хоч танцюристи зі східної України досі вважаються сильнішими, чимало нагород залишилися у Рівному.