Ним вже скористався один суб'єкт підприємницької діяльності з яким підписані відповідні договори. Про це на прес-конференції розповів керівник митної служби в рівненській області Олександр Похилько.

На прес-конференцію головний митник області прийшов задоволеним, каже митній службі є чим пишатися. За перший квартал цього року, його підлеглі збільшили надходження до держбюджету на 260 мільйонів гривень в порівнянні з таким же періодом минулого року. Також за словами Олександра Похилька їм вдалося на 42 відсотки підняти митні платежі від тих традиційних товарів, які оформляє рівненська митниця.

Збільшилась і кількість виявлених правопорушень, кажуть митники, загальна їх кількість складає 199. При цьому, наголошують митники. кількість особового складу не змінилась, просто була проведена серйозна підготовка особового складу та підвищенні вимоги до роботи.

Також щоб створити сприятливі умови для бізнесу на Рівне нщині , митники створять моніторинговий центр, в який кожен охочий може зателефонувати і поскаржитися на протизаконні дії державних службовців.