Вчаться вправно регулювати рух, навчають молодших школярів дисципліні на дорозі, та знайомлять їх із правилами дорожнього руху. За право стати найкращими інспекторами у дитячому автомістечку сьогодні змагалися 16 рівненських учнівських команд.

16 команд сформованих із рівненських старшокласників зійшлися у боротьбі за першість у міському конкурсі юних інспекторів руху. Команда 15-ої СПШ "Світлофорчики" готувалась до змагань посилено, адже школярі хоч і дебютували у конкурсі, та рівнялись на сильніших.

"Інші діти" - із 28 школи - постійні фаворити змагань. І хоча їхні виступи одні із кращих, юні інспектори не рослабляються. Бо крім творчих конкурсів, на них чекає змагання на досконале знання правил дорожнього руху.

Не на визначення кражих команд Юних інспекторів руху роблять ставку у державтоінпекції. Кажуть змагання вчать школярів в першу чергу дисциплінованості на дорозі.

Найкращі ж інспектори руху Рівного візьмуть участь в обласних змаганнях. А на переможців чекатиме участь в Всеукраїнському конкурсі, який традиційно відбувається у Артеці.