Уже незабаром у Рівному розпочнуться кастинги на участь у танцювальному шоу "Майденс". Триватимуть вони три дні, у 28, 19 та 4 школах. Вікове обмеження єдине: учасникам має виповнитися 13 років.

"Майденс у Рівному" — це не "Майдасн на ІНТЕРІ". Рівне нський проект стосується виключно обласного центру. Проте, масштаби теж вражаючі, наголошує заступник міського голови. Галина Кульчинська сподівається залучити до проекту усіх, кому нудно. Не на майдані, а на Мототреці чи Авангарді, відбудеться заключний виступ. Щоб розгледіти танець у всій красі — споглядати його треба із підвищення. За право виступити рівнянам на День міста боротимуться три команди. Вони представлятимуть різні мікрорайони міста: "Північний", "Ювілейний", "Центр". Із початку червня розпочнеться набір до цих команд. У кожній буде по 250 учасників. nice.by Краща команда не лише виступатиме на Днь міста. Переможцям влада обіцяє сюрприз. Що саме, поки замовчують, очевидно, подарунок стосуватиметься мікрорайону, який представлятиме команда. А рівнянам ідея із масштабним танцювальним шоу до душі.

У свою чергу влада наголошує: якщо рівняни будуть активними, підтримають ідею "Майденсу" і прийдуть на кастинги, то і День міста стане справді казковим. Якщо ж охочих танцювати виявиться замало, від проекту відмовляться.