Останні приготування до другого конкурсу краси "Міс Рівненщина-2008" тривають у Рівному. 16 найвродливіших дівчат з усієї області готуються до фіналу, який відбудеться 30 січня. Займаються з хореографами, режисерами, знімаються у відеороликах, одне слово - багато працюють. Чи легко бути красунею? Про будні за кадром - у сюжеті Світлани Горошко.

У 16 найвродливіших дівчат Рівне нщини нині гаряча пора. До фіналу конкурсу краси "Міс Рівне нщина-2008" залишилося трохи більше місяця. За цей час дівчата мають опанувати майстерність дефіле, позайматися з хореографами та знайти спільну мову з режисерами, які займаються постановкою фінального дійства 30 січня. Крім того, на телеканалі "Рівне 1" та інших медіа-носіях транслюватимуться відеоролики з презентацією кожної учасниці. Усі вони вже відзняті, і за кілька днів глядачі Першого місцевого зможуть познаймитися з кожною красунею. А ще — проголосувати на порталі ОГО.ua та обрати з-поміж дівчат "Міс медіа". Однак красива картинка, яку побачать рівняни, - це копітка робота, багатогодинні виснажливі зйомки, не завжди у комфортних умовах. Усі красуні Рівне нщини вже мали нагоду спробувати себе на сцені, перед глядачами. У нічному клубі "Лагуна" відбулося представлення талантів кожної дівчини. Учасниці співали, танцювали, розповідали у вІршах та прозою про себе. Конкурс талантів тривав більше двох годин. За цей час глядачі почули традиційний народний спів, побачили бразильський карнавал і навіть дефіле. А на повну силу красуні покажуть себе вже у фіналі. Організатори конкурсу приготували чимало сюрпризів для глядачів, які прийдуть в облмуздрамтеатр 30 січня.

24 кастинги, майже сотня конкуренток. Це все вже подолали 16 красунь, які потрапили до фіналу конкурсу "Міс Рівне нщина-2008". І одна з цих них вже у наступному році представлятиме область на національному конкурсі або навіть здобуде корону "Міс Україна".