Переможці міських та обласних олімпіад, учасники малої академії наук та представники шкільного парламенту вирішили собі відпочити. Таке їх прагнення радо підтримали і вчителі і дирекція навчального закладу і навіть народний депутат країни.

О пів на шосту ранку поблизу НВК числом 12 збираються діти. Із невеличкими дорожніми сумками із бутербродами та купальним приладдям до школи підходять - найкращі учні та учениці, що своїми знаннями прославили рідний заклад далеко за його межами.

Ось і сьогодні 44 школярі та 8 вчителів їдуть до західної столиці України - до Львова, аби прогуляти історичним центром міста та відтягнутися у аквапарку. Останній інструктаж перед завантаженням - і діти готові до нових вражень.

Дітей на екскурсію проводжають батьки та нардеп Віктор Матчук. Колишній випускник 12 школи і сам не проти пригадати, як то було колись, за його школярства.

Діти із гарним настроєм вирушили до Львова, а Віктор Матчук запевнив, і надалі організовуватиме такий приємний відпочинок для талановитих та розумних дітей рідної школи.