Рівненські міліціонери затримали чоловіка з обрізом, який 23 грудня влаштував стрілянину на вулиці Дубенській, 44. Ним виявився раніше неодноразово судимий громадянин Росії Андрій Єсипенко.

Нагадаємо, він забіг до під’їзду і на 4-му поверсі вистрелив у голову 32-річному рівнянину Василю, який у цей час вийшов покурити на сходову клітку. У вкрай важкому стані чоловіка госпіталізували до лікарні, де лікарі вже третю добу борються за його життя. За словами міліціонерів, він став випадковою жертвою. Затриманий гнався за двома чоловіками, з якими в нього на вулиці виник конфлікт.

Андрію Єсипенку 41 рік, половину свого життя він провів у місцях позбавлення волі. У Росії його засудили за вбивство і грабежі. Після стрілянини на Дубенській росіянин не вгамувався і поїхав в центр Рівного, де намагався влаштувати стрілянину на Театральній площі.

Стрільця затримали у Гощанському районі. Тут у нього нібито живе мати. Зараз він у слідчому ізоляторі. Проти нього порушили кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Правоохоронці кажуть, що затримали дуже небезпечного злочинця, який міг накоїти чимало лиха.