У Рівному знову пограбували банківську установу. Як і минулого разу, для нападу грабіжники обрали філію «Приватбанку». Як розповіли очевидці, один з нападників побіг в сторону полів, інший – втік у двори, де нібито стрибнув в каналізаційний люк.

Із собою зловмисники прихопили 28 тисяч гривень, - кажуть у міліції. Правоохоронці обійшли мешканців усіх навколишніх будинків, опитали потенційних свідків та обнишпорили поля, якими втікав один з нападників. Але затримати грабіжників за гарячими слідами це не допомогло.

Сьогодні вранці пограбована філія «Приватбанку» не працювала. Як написали на дверях, через заміну обладнання. Нагадаємо, за останній рік це вже третій розбійний напад на банківські установи у Рівному. Наприкінці минулого року за таким же сценарієм пограбували філії «Ощадбанку» на мікрорайоні Ювілейний та «Приватбанку» поблизу продовольчого ринку. Та ці злочини, як розповів на останній прес-конференції очільник УМВС Олег Сало, розкриті, а грабіжники – знаходяться за грами слідчого ізолятора.