Фотохудожниками не народжуються. Понад 40 аматорів з Рівного віком від 10 до 50 років отримали сертифікати майстра з фотографії. Майже три місяці вони відвідували фотошколу і вчилися у професіоналів. Найкращі роботи потрапили на виставку.

Три місяці, майже півсотня учнів. Так аматори стають професіоналами. Майстерно навчитися робити фото — справа не з легких. Вік тут не перепона, а навіть стимул: одним — навчатися, іншим — наздоганяти згаяне. Найменшому учневі всього 10 років. Хлопчик вперше спробував себе у ролі фотографа. Каже — недарма.

Старші випускники "Школи фотографії Олександра Купчинського” переконують: ніколи не пізно робити те, що любиш. Та й отриманих навичок за плечима не носити.

Виставка вмістила понад 90 фотокартин. Усі різножанрові, від пейзажу до портрету. Чи не єдиний мінус, кажуть спеціалісти – зловживання фотошопом, але нерідко цим грішать навіть професійні фотохудожники. Фотографії можна буде побачити впродовж двох тижнів. Далі окремі роботи ймовірно помандрують іншими виставками — уже професійними.