Огляд найцікавіших новин за тиждень.

Понеділок: 23.05.11 У Рівному самогонку продають поруч із дитячим майданчиком Ця точка, розташована в будинку на вулиці Волинської Дивізії, 29, одна з найпопулярніших серед любителів оковитої на мікрорайоні Північний. Пан Віктор тут - один з постійних клієнтів. Оковиту купляє щодня, але якість бажає кращого, - скаржиться чоловік.

Вівторок: 24.05.11 Білоруси перейшли кордон, щоб пограбувати сільський магазин На Рівне нщині білоруси пограбували сільський магазин. Вони перетнули державний кордон і потрапили в українське село Соломир, що в Зарічненському районі. Тут вони зайшли в перший магазин, який трапився їм на дорозі. Діставши ніж, білоруські гості наказали продавщиці мовчати, і забрали все, що, змогли унести – харчі, алкоголь, парфуми та бюжетерію – загалом, три сумки.

Середа: 25.05.11 На Рівне нщині восьмирічну дівчинку вкинули у колодязь, а її матір зарубали біля хліва Стали відомі подробиці трагедії в селі Мутвиця Зарічненського району, де цими вихідними загинули молода жінка та її донька. Спершу селяни знайшли восьмирічну дівчинку – вона лежала на дні колодязя.

Четвер: 26.05.11 На Рівне нщині голову райдержадміністрації звинуватили у крадіжці цілого санаторію Підробивши документи, високопосадовець зі своїми спільниками начебто переоформив здравницю на своїх родичів, - це з'ясували співробітники обласного управління по боротьбі з оргзлочинністю і порушили кримінальну справу. Сьогодні від унікального санаторію Корець, де з допомогою радонової води успішно лікували хвороби опорно-рухового апарату, лишились самі руїни.

П'ятниця: 27.05.11 Правилам життя, що написані кров’ю, вчили водіїв Рівне нщини працівники ДАІ Цю профілактичну акцію вартові доріг назвали «Збережи життя». Вони зупиняли водіїв, які порушили правила дорожнього руху, але замість штрафу лякали страхітливими фото. Жахливі зіткнення, каліцтва та смерті. Байдужими пам’ятка нікого не залишила. Страхітливі світлини вкотре нагадали водіям: дорога помилок не пробачає.