Дітлахи відзначили свято дитинства. Улюбленій дитячій програмі на Першому місцевому - Небесній колисковій - 5 років. Свій перший ювілей тьотя Валя зустрічала із своїми підопічними із повним розмахом.

Саме так на Першому місцевому 5 років тому починалася Небесна колиханка. Тепер небесна колискова - найулюбленіша програма дітей всього міста. Весь цей час тьотя Валя - Валентина Сенько - вишукує серед дітей справжні таланти, які загоряються на казковому небосхилі програми та світять як справжні зірки.

Весь цей час із тьотею Валею - неодмінно котячий супровід. Знаний у місті мім та людська реінкарнація Римзика та Мосі Корній Демидюк - знає, що робиться за лаштунками програми.

А це вже лаштунки святкування 5 річниці Небесної колискової. Дівчата причепурюються, готуються до виступів — все серйозно я у дорослих. І костюми і відповідальність і, звісно, справжня публіка.

Тьотя Валя каже, діти за 5 років дуже змінилися. Стали активними, життєрадісними, більш допитливими та вимогливими до життя. За час існування програми через її ефіри пройшли вже сотні дівчаток та хлопчиків. Усі ці таланти стали справжнім скарбом Колискової. Програми, якою пишаються і діти і дорослі.

П'ятирічний ювілей - відсвяткували майже по дорослому. Із танцями, співами, іграми та мріями. Діти задоволені - тьотя Валя радіє. Впевнена, що майбутній десятирічний ювілей відзначатимуть з не меншим розмахом.