Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Вівторок: 14.06.11 Суд повернув браконьєрам електролов Ще 1-ого квітня цього року у Володимирецькому районі співробітники управління Держрибоохорони затримали трьох мешканців Кузнецовська – на водоймі поблизу села Сопачів вони ловили рибу електроловом. На молодиків склали адмінпротоколи, заронені знаряддя лову конфіскували, а справу передали до суду.

Середа: 15.06.11 Трагедія на дорозі Київ – Чоп – у ДТП загинули чоловік та його 4-місячний син У дорожньо-транспортній пригоді в Дубенському районі загинуло немовля, батько дитини згодом помер у лікарні. За життя ще двох людей борються медики. Аварія сталась поблизу села Крилів на підйомі із двома смугами руху в одному напрямку.

Четвер: 16.06.11 Причиною смерті трьох молодих чоловіків у Радивилівському районі стали токсичні випари соняшникової олії У цьому переконані в прокуратурі Рівне нської області. Нагадаємо, трагедія сталась у селі Рудня. Вранці у вівторок місцевий підприємець наказав робітникам почистити цистерну з-під олії, яка знаходиться у підвалі крамниці. Першим до бочки поліз 25-річний хлопець, майже відразу йому стало зле.

П'ятниця: 17.06.11 Автобусами керували напідпитку Двох таких водіїв затримали працівники ДАІ під час профілактичної операції «Автобус - 2011», яка триває на Рівне нщині вже другий тиждень. Спершу п’яного водія зупинили в Сарнах. Він керував автобусом марки КАВЗ.