Більшість людей навколишніх будинків проти. Однак, визнають, якщо АЗС таки зведуть, то як компенсацію — нехай забудовники облаштують приміром дитячий майданчик. Бізнесмени готові виконати усі вимоги. Утім підозрюють, певні політичні сили підбурюють людей.

В залі засідань Рівне нського міжшкільного навчально-виробничого комбінату яблуку ніде впасти. Тут влаштували громадські слухання щодо побудови автозаправної станції поблизу будинків 422 та 424, що на Соборній у Рівному. 0021 Взамін на дозвіл на спорудження заправки будівельники обіцяють мешканцям навколишніх будинків облаштувати дитячий майданчик та заасфальтувати двори.

На такі умови, мешканці будинків готові пристати. Хоча й не всі. Крім бізнесової конкуренції, ще й політичні інтереси заважають забудовникам розпочати зведення АЗС, нарікають вони. Кажуть, дехто намагався сфальсифікувати результати слухань, а саме голосування відбувалося під політичним тиском та за участі підставних осіб.

З такою інформацією забудовники звернулися до місцевої влади і вимагають провести ретельну перевірку усіх деталей проведення громадських слухань. Інакше шукатимуть справедливості у суді.