Там стартував чемпіонат Рівного із вуличних перегонів. На злітній смузі летовища двигуни автомобілів ревли не гірше літаків і навіть розігнали своїм звуком дощові хмари.

Міцні нерви - ось що справді потрібно вуличному гонщику разом із надійним залізним конем. Пристрасті у закритому парку почали розбурхуватись іще за годину до офіційного початку змагань. Тоді ж почали вибувати із змагань заявлені учасники.

Аби стати учасником чемпіонату Рівного з драг-рейсингу мати модну автівку геть не обов’язково. Цьому "Москвичу" 33 роки. 5 років тому фанат автомобіліст перетворив його на "зарядженого" гоночного монстра. Такі автомобілі передовсім видає спартанський аскетизм в оформленні, головне - бо не комфорт, а швидкість.

І хоча перегони на чверть милі проходять у рівному вже кілька років поспіль цей сезон для гонщиків буде особливим. Адже Рівне нське дербі отримало офіційне визнання.

А неофіційними улюбленцями і фаворитами змагань стали ці ретро - "крихітки" виплекані дбайливими руками автомобілістів. Хоча на гоночний трасу вини так і не виїхали але око точно потішили всім глядачам перегонів.

У планах організаторів - провести у рівному щонайменше два етапи і фінал чемпіонату міста з драг-рейсингу. Ім’я найкращого гонщика, а разом з тим - володаря кубка міста і головного призу у 10 тисяч гривень визначать 25 серпня.